top of page

Kerro se käsin

Muistatko, kun koti täyttyi korteista, joissa oli jopa vieraita nimiä - niitä vanhempien vanhoja tuttuja, sukulaisia tai kaimoja, jotka muistuttivat olemassa olostaan joka joulukuu. Oli se ihmeellistä. Kortit olivat toinen toistaan hienompia ja niitä sitten ihasteltiin, ken on niistä kaunein. Aika on mennyt hieman digitaalisempaan suuntaan, ja kortteja ei taida tipahdella sisään yhtä runsaasti kuin kymmenen - kaksikymmentä vuotta sitten. Vaikka yhä kirjoitettuja ajatuksia kovassa arvossa pidetäänkin.

Listasimme alle silmiimme osuneita kauniita ja tyylikkäitä kortteja. Valikoima koostuu suomalaisten tekijöiden taidonnäytteistä. Joulukortti on yksi tapa tukea pienyrittäjiä ja samalla ilahduttaa ystävää. Klikkaamalla nimeä löydät paikat, joista kuvat on napattu sekä jälleenmyyntitiedot.

1. ja 2. Ninnimoi

Muista postittaa kortti kotimaahan12.12. klo 24 mennnessä. Economy luokassa kortit ehtivät Eurooppaan, kun postitat ne 10.12. mennessä.

bottom of page