Jäälyhdyt

04.12.2017

Eilen vietettiin ensimmäistä adventtia ja näin ollen sytytettiin myös ensimmäiset adventtikynttilät. Nyt saa myös luvankanssa asentaa kyntteliköt ikkunoihin, meillä ne tosin ovat koristaneet kotia jo viikon ajan. ;) Kynttilät ja erilaiset jouluvalot tuovat valoa tähän niin pimeään vuodenaikaan.

 

Perinteinen jäälyhty on ihana tunnelman luoja talviselle pihalle. Pakkaspäiviä odotellessa, kannattaa kokeilla pieniä tuikuille sopivia jäälyhtyjä, jotka valmistuvat kätevästi pakastimessa. Näistä saa kauniin asetelman, vaikka parvekkeen pöydälle.

 

Ämpärin sijasta, astiaksi sopii esimerkiksi maitopurkki tai iso kertakäyttömuki, sellainen johon mahtuu tuikku sisälle. On hyvä, että tuikun ympärille jää tilaa, jotta jää ei sula heti ympäriltä. ;) Kauniin jäälyhdyn saat asettelemalla astian reunoille havunoksia, risuja tai vaikka kukkia.

Jäädyttämisessä kannattaa olla tarkkana, sillä pienet lyhdyt jäätyvät jo muutamassa tunnissa. Astiassa oleva vesi, ei saa jäätyä kokonaan, jotta tuikulle jää tilaa.

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018