Mitä odotat joululta?

10.12.2017

"Hiljalleen uneen matkaa teen, hiljalleen unen maahan meen." Viitasen Piia laulaa herkällä ja kauniilla äänellään, jonka ajoittain pelkään särkyvän. Kappaleessa on jotain itselleni kovin jouluista. Sen rauhallinen poljenta ja kuvat unesta muistuttavat, että oikeasti ei ole yhtään mihinkään kiire. Joulunaikaan laskeutumisen kuuluisi olla kuin tämä kappale - okei, no vähän rytmikkäämpi. Kuitenkin hieman unelias, rento ja makea. Vai mitä mieltä olette? Kiireisten ihmisten aikakaudella, jossa meistä kukin yrittää päästä tehokkuutensa huippuun,  levollinen joulu kuulostaa ylelliselle.

 

Kuvien hämärissä ja juustoisissa tunnelmissa vietimme Aaren pikkujouluja. Muistin taas, kuinka tärkeää ja ihanaa on joskus päivän päätteeksi vain olla ja viettää aikaa yhdessä. Muistetaan kuunnella niitä tyyppejä meidän lähellä, niin arkena, kuin jouluna.

 

Rauhaisaa, levollista, mutta hymyilyttävää sunnuntaita. Se onkin yksi lempipäivistäni.

-Titi

 

Kappale, joka soi taustalla: Uni onnesta / Viitasen Piia, Miksi pelkäisin / Viitasen Piia

 

 

 Psst. Helppo tapa piristää kattausta on sujauttaa viestejä esimerkiksi servettien seuraksi.

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018