top of page

Mitä odotat joululta?


"Hiljalleen uneen matkaa teen, hiljalleen unen maahan meen." Viitasen Piia laulaa herkällä ja kauniilla äänellään, jonka ajoittain pelkään särkyvän. Kappaleessa on jotain itselleni kovin jouluista. Sen rauhallinen poljenta ja kuvat unesta muistuttavat, että oikeasti ei ole yhtään mihinkään kiire. Joulunaikaan laskeutumisen kuuluisi olla kuin tämä kappale - okei, no vähän rytmikkäämpi. Kuitenkin hieman unelias, rento ja makea. Vai mitä mieltä olette? Kiireisten ihmisten aikakaudella, jossa meistä kukin yrittää päästä tehokkuutensa huippuun, levollinen joulu kuulostaa ylelliselle.

Kuvien hämärissä ja juustoisissa tunnelmissa vietimme Aaren pikkujouluja. Muistin taas, kuinka tärkeää ja ihanaa on joskus päivän päätteeksi vain olla ja viettää aikaa yhdessä. Muistetaan kuunnella niitä tyyppejä meidän lähellä, niin arkena, kuin jouluna.

Rauhaisaa, levollista, mutta hymyilyttävää sunnuntaita. Se onkin yksi lempipäivistäni.

-Titi

Kappale, joka soi taustalla: Uni onnesta / Viitasen Piia, Miksi pelkäisin / Viitasen Piia

Psst. Helppo tapa piristää kattausta on sujauttaa viestejä esimerkiksi servettien seuraksi.

bottom of page