Joulupöytä

19.12.2017

Joulu on aikaa, jolloin tulee syötyä hyvin. Jouluaterian kruunaa kauniisti ja tunnelmaan sopivasti katettu pöytä. Meillä on tapana panostaa kattaukseen, varsinkin aaton aterialle, kun kokoonnutaan yhdessä saman pöydän ääreen.

 

Kokeilimme jo etukäteen, miltä tämän vuoden kattaus voisi näyttää. Tummansininen pellavaliina, on kaunis pohja jonka päälle lähdimme rakentamaan kattausta. Lautasiksi valitsimme valkoiset Iittalan Teema -lautaset, yhdistettynä terrakotan värisiin leipälautasiin. Kangasservetit löytyi Ikean Eftertanke-mallistosta, joihin näppärät servettirenkaan askartelimme rosmariinin oksista ja askartelumassasta. Ripauksen lisää juhlavuutta toimme messingin värisillä aterimilla ja Iittalan Nappula -kynttilänjaloilla.

 

Erilaisilla kukilla ja koristeilla, saa lisää juhlan tuntua kattaukseen. Esimerkiksi havut ja eukalyptuksen oksat sekä yksittäiset kuusenkoristeet, ovat kaunis lisä juhlapöytään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018