Servettirenkaat

20.12.2017

 

Eilen kalenterin luukussa 19 esittelimme meidän suunnitelmat tämän joulun kattauksesta. Kuvissa vilahti myös nämä ihanan helpot servettirenkaat, jotka teimme kattausta koristamaan. Toisen rosmariinin oksista ja toisen askartelumassasta.

 

Rosmariiniservettirenkaat teimme kranssin tapaan, solmimalla rosmariininoksia ympyrän muotoon, rautalankaa apuna käyttäen. Helppoa ja nopeaa! Nämä antavat kivasti vihreyttä sekä ihanan metsäisen tuoksun juhlapöydän kattaukseen.

 

Rosmariinirenkaiden kaveriksi teimme toiset servettirenkaat askartelumassasta. Niiden terrakotan sävy sointuu kivasti yhteen kattauksessa käytettyjen saman sävyisten leipälautasten kanssa. Muotoilimme askartelumassasta kolme ohutta pötköä, jotka letitimme ja lopuksi yhdistimme päät, ympyrän muotoon nekin. Askartelumassa on siitä kätevä, että sen voi jättää pöydälle vaikka yön yli kuivumaan, jolloin se kovettuu. Lopuksi valmista tuotetta voi halutessaan vielä viimeistellä hiomapaperilla, jotta pinnasta tulee tasainen ja siisti.

 

Mukavaa keskiviikkoa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018