top of page

Kevät uutuuksia

Aurinkoista perjantaita!

Vuoden alku ja kevät ovat uusien tuotelanseerauksien aikaa. Suunnittelijan sormet syyhyävät, kun pääsee ihastelemaan toinen toistaan hienoimpia ja kekseliäimpiä tuotteita ja materiaaleja. Ensi viikon Tukholman messut ovat oiva mahdollisuus päästä tutustumaan näihin konkreettisesti, päätimme kuitenkin koota myös teille muutamia niin kotimaisia kuin ulkomaisia kevät/kesä mallistoja.

Yksi odotetuimmista mallistoista on Ikean kesä 2018 -mallisto, joka tulee kauppoihin jo helmikuussa. Melko boheemeja juttuja sisältävän malliston värimaailma koostuu pääasiassa valkoisen ja harmaan sävyistä sekä raikkaista väreistä. Omia suosikkejani ovat ihastuttavat Sommar 2018 -astiat, joita pääsinkin jo hypistelemään Ikean hyllyillä. Ehkä näitä täytyy kotiuttaa jossain vaiheessa. ;)

Helmikuun alussa Ikealta on tulossa myös toinen odotettu mallisto. Tom Dixonin Ikealle suunnittelema DELAKTIG-sohvasarja. Kannattaa käydä tutustumassa.

Kuvat | Ikea

Värejä löytyy myös Anno Collectionin kevät mallistosta. Ikean kirkkaisiin väreihin verrattuna, Annon malliston värit ovat täynnä pastellinsävyjä roosan ja persikan väreissä, beigen ja harmaan sävyjä unohtamatta. Mallisto koostuu luonnonmateriaaleista, joiden keskiössä ovat villa, pellava ja puuvilla. Mielestäni aika herkullinen mallisto, jota olisi ihana päästä hypistelemään. Ja vitsi miten ihana tunnelma näissä alla olevissa kuvissakin!

Kuvat | Anno Collection

Marimekko lanseerasi jo marraskuun puolella vuoden 2018 kevät/kesä kodinmallistonsa, mutta päätin nostaa sen kuitenkin vielä esille. Mallisto sisältää niin uusia kodintekstiileitä, kuin uusia värivaihtoehtoja maljakoista sekä jo niin klassisesta Unikko -kuosista. Unikko -kuosin uusi väri on beige-sinisävyinen. Sininen väri näkyy myös muissa Marimekon kodinmalliston kuoseissa. Aika ihania uusia värejä on saanut myös yksi omista maljakkosuosikeistani Marimekon Urna -maljakko. Mallistoon pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Kuva | Marimekko

Tine K on myös julkaissut malliston keväälle / kesäkaudelle. Käy tutustumassa mallistoon täältä.

Suomessakin suosittujen tanskalaismerkkien Bloomingvillen ja Broste Copenhagenin kevät/kesä mallistot on myös julkaistu. Bloomingvillen kuvastoa pääset selailemaan klikkaamalla tästä ja Brosten tästä.

Inspiroivia hetkiä ja mitä ihaninta viikonloppua! Ensi viikolla pääsettekin kurkistamaan Stockholm Furniture & Light Fair -messujen tunnelmiin.

Komentarze


bottom of page