TOIMISTO:
HONKARAKENNE TUUSULA

Suunnittelimme Honkarakenteen pääkonttorille Tuusulaan asiakaspalvelutilojen päivityksen. Tavoitteena oli rauhoittaa kokonaisuutta ja hyödyntää olemassa olevaa sekä tuoda tiloihin kotoisuutta. Kattopintojen puuosat maalattiin raikkaan valkoiseksi. Katon maalaaminen avarsi tilaa ja antoi paremmin oikeutta vanhoille hirsipinnoille.

 

Mallipalat ja esitteet nostettiin arvoiselleen paikalle uudelle esitehyllylle,

asiakkaiden ja myyjien kädenulottuville. 

Palvelutiski koki päivityksen ulkopintaansa. Sisustuksessa pyrittiin hyödyntämään olemassa olevaa ja asiakkaan jo hankkimia laadukkaita tuotteita. Uudet kalusteet löytyivät kotimaisilta valmistajilta ja puusepältä. 

Viitteitä honkametsään löytyy niin sammalseinästä, tekstiilimaton kaarnamaisesta kuosista kuin eteisen hirsipalaseinästä. Lopputuloksesta tuli raikas ja selkeä, mutta kotoisa. 

Kuvat: Anna Brandt