SISUSTUSSUUNNITTELU

Toimisto - Asiakasaula.jpg

YRITYKSILLE

 

JULKITILA JA KONSEPTISUUNNITTELU

Suunnittelumme kulmakiviä ovat viihtyisyyden ja estetiikan lisäksi toiminnallisuuden parantaminen, valaistus, akustiikka ja työergonomia. Kerro kohteestasi ja kysy tarjous! Räätälöidään yrityksellesi sopiva paketti yhdessä. Ensimmäinen kartoituskäynti on veloitukseton.
Sisustus viestii yrityksen brändistä ja on tärkeä osa sen markkinointia. Hyvä sisustus jää mieleen ja tukee yrityksen viestiä.

Suunnittelemme tiloja, jotka parantavat yrityksesi asiakaskokemusta ja joissa työntekijöidesi on mukava työskennellä. 

MESSUOSASTON SUUNNITTELU

 
Messut ovat tärkeä osa yritysten ja yhdistysten markkinointia. Tapahtumissa tapaat toisia yrityksiä ja uusia asiakkaita. Onkin tärkeää, että osastosi viestii yrityksesi sanomaa ja brändiä. Suunnittelemme messuosastoja tarpeidesi mukaan. Voit tilata meiltä osaston suunnittelun tai kokopaketin avaimet käteen- periaatteella. Ota yhteyttä ja luodaan osastostasi mieleenpainuva ja kutsuva. Katso täältä kuvia osastosta, jonka suunnittelimme Habitareen.

HEI KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ,

Suunnittelemme ja toteutamme myös asuntojen stailauksia myyntikuntoon. Kysy meiltä lisää. Otamme myös detalje-kuvia asunnoista kohteiden markkinoinnin tueksi.

visualisointi nastolan aurinko aarevisua

YKSITYISILLE

 

SISUSTUSSUUNNITTELUA TARPEISIISI

Meille tärkeää jokaisessa projektissa on asiakas. Haluamme suunnitella näköisesi kokonaisuuden, joka on luotu juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta.

Vaikka työskentelemme pääsääntöisesti Kuopiossa, toimimme valtakunnallisesti. Ota siis yhteyttä ja sovitaan kartoituskäynti. Ensimmäinen kartoituskäynti on veloitukseton.

Teemme tuntihinnalla, joten ota yhteyttä ja niin teemme tarjouksen!

"Samme mitä haimme ja enemmän.

Lopputulos oli hyvin mietitty, harmominen

kokonaisuus, joka tuntuu meidän omalta kodilta.

Suunnitelma osui nappiin."

- Iita ja Henri -

ASIAKASPALAUTE

ESIMERKKEJÄ

Hinnat ovat esimerkkejä. Suunnittelun tarkkaa hintaa on vaikea arvioida ennen kuin kohteesta ja suunnittelun tarpeesta on tarkempia tietoja. Joten otathan yhteyttä ja tehdään juuri sinun tarpeidesi mukainen tarjous.

Sisustuskonsultaatio 2h 230€

Konsultaatio auttaa kodin yksittäisissä sisustusongelmissa. Kaipaako kotisi uusia tekstiilejä, toimivampaa säilytystilaa eteiseen tai sohvan päivitystä? Konsultaation tarkoitus on tukea ja kehittää omia suunnitelmiasi eteenpäin.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma

150m2 kotiin alkaen 1300€.

Huolella valitut pintamateriaalit kestävät aikaa ja kertovat kodin asukkaista. Suunnitelma sisältää pintamateriaalivalinnat; lattia, katto ja seinät, paketin kodin värimaailmasta, huonerkortit ja tarvittavat 2D-kuvat.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu

150m2 kotiin alkaen. 2500€

Tämä paketti sisältää kaiken tarvitsemasi.

Suunnitelma sisältää; pohja- ja kalusteratkaisut, pintamateiraali-, kaluste- ja valaistusvalinnat, kiintokalustevalinnat ja tarvittavat 2D- ja 3D-kuvat sekä huonekortit.

SISUSTUSSUUNNITTELUPROSESSI

1.  Ensimmäinen askel

on tietysti yhteydenotto. Jätä meille viesti etusivun lomakkeen 

kautta tai huikkaa terveiset joko soittamalla tai sähköpostilla.

2.  Kartoituskäynti.

Teemme tarkan tarjouksen kohteessa vierailun jälkeen. Kartoituskäynti on veloitukseton eikä velvoita ostoon. Tapaamisen aikana

tutustutaan tilasi  tarpeisiin ja toiveisiin.

3.  Saat sähköpostiisi meiltä tarjouksen.

Jos hyväksyt tarjouksen voi yhteinen suunnittelutaipaleemme alkaa.

4.  Luonnosvaihe.

Luomme luonnosvaiheen suunnitelmat.

Kun luonnokset tilastasi on tehty, käydään ne yhdessä läpi ja

sovitaan tarvittavista muutoksista ja päätöksistä työn

eteenpäin viemiseksi.

 

5. Luomme viimeistellyt suunnitelmat.

Luonnosvaiheen ja lopullisten suunnitelmien välissä voi

olla välikatsauksia ja olemme yhteydessä suunnitelmien edetessä. Lopulliset suunnitelmat palautetaan sähköisesti sekä

tarvittavat materiaalit  manuaalisesti.

Saat meiltä suunnitelmat myös "avaimet käteen" -palveluna.

Tilaamme ja toimitamme tuotteet puolestasi kotiisi. Kysy tästä lisää tarjouskäynnin yhteydessä.

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT

OTTAA SUUNNITTELIJAN MUKAAN NÄYTÖILLE?

SISUSTUSSUUNNITTELIJA MUKAAN NÄYTÖILLE - Ostamassa asuntoa? Voit pyytää suunnittelijan mukaasi pohtimaan yhdessä, kuinka kohteesta saisi tarpeisiisi sopivan. Tai jos olet rakentamassa taloa, voimme käydä pohjapiirosta läpi yhdessä jo suunnitteluvaiheessa.

STAILAUS - Kaipaako kotisi myyntistailausta ja et aivan tiedä kuinka kiinnittää ostajien huomio talon erityispiirteisiin? Me tulemme hätiin. Stailaamme asuntosi toimivaksi ja houkuttelevaksi uuden kodin etsijää varten. Vai oletko järjestämässä mainoskuvauksia ja kaipaat apua stailauksen kanssa? Rakastamme uusia ideoita ja rekvisiitan taikomista.

 

JUHLAT tulossa? Kattaus, koristeet, tilaratkaisut hukassa? Soitto meille ja autamme luomaan kauniin ja elämyksellisen tunnelman - sinulle ja vieraillesi.

Olemme luova muotoilutoimisto, joten on mahtavaa päästä tekemään töitä laajasti osaamisalueemme sisällä. Meillä pysyy käsissä kamera, kynät ja aikataulut, joten kerro ideastasi ja viedään se yhdessä eteenpäin.

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018