top of page
kuva-1.jpg

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu
SISUSTUSSUUNNITTELUA TARPEISIISI

Sinulla on tila, meillä on työkalut unelmiesi luomiseen. Suunnittelemme viihtyisiä, toimivia ja aikaa kestäviä tiloja yksityis- ja yritysasiakkaille. 

 

Mielestämme viihtyisä tila syntyy käyttäjän tarpeista, huomaamattomasta toimivuudesta ja loppuun asti mietitystä estetiikasta.


Tarjoamme suunnittelupalvelua kokonaisvaltaisesta sisustussuunnittelusta pieniin vinkkeihin.

Sisustusarkkitehtitoimisto

Kodit  & 
loma-asunnot

Yksityisille

SISUSTUSSUUNNITTELUA TARPEISIISI

Meille jokaisessa projektissa tärkeintä on asiakas.

Haluamme suunnitella näköisesi kokonaisuuden, joka on luotu

juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta.

Olemme saaneet olla suunnittelemassa uudis- ja saneerauskohteita

uudenkarheista hirsikodeista historiaa huokuviin kerrostalokoteihin. Tiimissämme yhdistyy tarkkuus, luovuus ja yhteistyön ilo, joka ajaa meitä menemään eteenpäin ja etsimään uusia ratkaisuja. 

 

Nautimme projekteista, jossa saamme kulkea

asiakkaan matkassa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta aina viimeisiin yksityiskohtiin asti. Jos kyseessä on laajempi muutos tai uudiskohde niin suosittelemme ottamaan sisustussuunnittelijan mukaan projektiin jo ennen lupakuvia. Kokonaisvaltaisten suunnitelmien lisäksi teemme

 pienempiä kokonaisuuksia, esimerkiksi pintamateriaali- ja kiintokalustesuunnitelmia. 

Vaikka työskentelemme pääsääntöisesti Kuopiossa, toimimme valtakunnallisesti. Ota siis yhteyttä ja sovitaan kartoituskäynti. Ensimmäinen kartoituskäynti on veloitukseton.

Asiaskaspalaute

"Tarvitsimme apua loma-asuntomme sisustussuunnitteluun, kun halusimme toteuttaa hirsirakenteisen unelmamme kirkasvetisen vesistön rannalle. Titin ja Iidan sisustuksellinen silmä ja raikkaat ajatukset mahdollistivat unelmamme. Pysyvästi mieleemme jäi heidän paneutuminen kohteeseemme ja meidän tarpeisiin. Mikäli etsit osaavaa sisustussuunnittelua, erinomaista asiakaspalvelukokemusta sekä sujuvaa yhteistyötä, niin Aare Visuals on oikea valinta. Meidän yhteistyö jatkuu nyt toisen pienemmän hankkeen parissa. Vahva suositus."

- Tomi ja Riikka, Keski-Suomi-

"Saimme mitä haimme ja enemmän.

Lopputulos oli hyvin mietitty, harmoninen

kokonaisuus, joka tuntuu meidän omalta kodilta.

Suunnitelma osui nappiin."

- Iita ja Henri , Kuopio -

"Kiitos erinomaisista suunnitelmista ja palvelusta! Niistä oli meille

huikea apu. Oli tosi mukavaa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä."

- Yksityiskoti, Kuopio -

"Oli kyllä mahtavaa saada ammattilainen suunnittelemaan tätä remonttia. Suunnitelma on ollut tosi kattava ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen."

- Yksityiskoti, Kuopio -

Olive Branch

Sisustussuunnitteluprosessi

1.

LAITA MEILLE VIESTIÄ.

Kerro meille kohteestasi etusivun lomakkeen  kautta tai huikkaa terveiset joko soittamalla tai sähköpostilla.

2.

TARJOUSKÄYNTI  

Ennen tarjousta teemme mielellämme kartoituskäynnin. Uudiskohteiden kohdalla voidaan jutella projektista myös etänä.  Saneerauskohteissa vierailemme mielellämme tarjouskäynnin ohessa. Tarjouskäynti on veloitukseton eikä velvoita ostoon. Tapaamisen aikana tutustutaan tarpeisiisi ja toiveisiisi suunnittelun suhteen.

3.

TARJOUS 

Saat meiltä sähköpostiisi tarjouksen ja avaamme siihen prosessin kulkua.  Jos hyväksyt tarjouksen yhteinen suunnittelutaipaleemme voi alkaa.

4.

LUONNOSVAIHE 

Projektin vaiheet räätälöidään kohteen laajuuden ja aikataulun mukaan. Jutellaan projektisi aikataulusta ja etenemisestä tarjouskäynnin ja ensimmäisen alkupalaverin aikana.

5.

VIIMEISTELLYT SUUNNITELMAT

Lopulliset suunnitelmat palautetaan sähköisesti. Käymme luonnosvaiheiden aikana materiaalit läpi mallipalojen avulla livenä. Viimeistellyt suunnitelmat palautetaan sähköisenä pakettina.

Kysy tästä

Haluatko valmista kerralla? Saat meiltä suunnitelmat myös

"avaimet käteen" -palveluna.

Tilaamme ja toimitamme tuotteet puolestasi kotiisi.

Kysy lisää projektinhallinnasta tarjouskäynnin yhteydessä.

lupakuva kuopio

Tiesitkö, että voit 
tarkistuttaa meillä
pohjapiirustuksesi
ennen lupakuville
laittamista?

Sisustuskonsultaatio
2h Konsultointi

Varaa 2h sisustuskonsultaatio,
280€ sis.alv.

Aikataulutoive

KAHDEN TUNNIN SISUSTUSKONSULTAATIO

280€

(sis. alv. 24%)

Haluatko varmistuksen pohjaratkaisuille ennen lupakuville lähettämistä, valaistusuunnitelman tarkistuksen, apua verhojen valintaan tai tukea seinän sävyihin?

 

Kahden tunnin konsultaatio toteutetaan joko kohteessa paikan päällä tai etänä. Konsultaation aihe voi olla esimerkiksi seinän maalisävyn valinta tai pintamateriaalien ideointi. Voimme käydä yhdessä läpi rakennusliikkeen kiintokalustepakettia ennen lopullista hyväksymistä tai ideoida irtokalustusta. Konsultaatio kestää 2 tuntia, eikä sisällä kirjallisia materiaaleja.

 

Konsultaatioon on mahdollista ostaa jälkikäteen lisäpalveluita, kuten muistion tai vaikka laajentaa tarkemmaksi sisustussuunnitelmaksi.

"Oli hienoa, että saimme palvelua kaksikielisesti (eng.). Lyhyessä ajassa toit esiin paljon hyviä ja konkreettisia ideoita. Meille jäi paljon varmempi olo omien valintojen suhteen ja pääsimme konsultaation avulla etenemään kiintokalustesuunnittelussa."

- 2h konsultaatio, uudiskohde -

ESIMERKKEJÄ KONSULTAATION KOHTEISTA:

POHJAPIIRUSTUKSEN

LÄPIKÄYNTI ENNEN LUPAPROSESSIA

Oletko rakentamassa uudiskohdetta tai remontoimassa saneerauskohdetta? Mietityttääkö uuden kotisi pohjan toimivuus käytännössä? Voit pyytää meiltä apua pohjapiirustuksen läpikäyntiin, jossa tarkastelemme pohjapiirustusta sisätilojen toimivuuden näkökulmasta.

Näin mahdolliset pienetkin asiat huomioidaan tilojen käytön ja kalustamisen toimivuuden ja mittasuhteiden osalta.

SISUSTUSSUUNNITTELIJA MUKAAN NÄYTÖILLE

 

 Ostamassa asuntoa? Voit pyytää suunnittelijan mukaasi näytölle katsomaan yhdessä, kuinka kohteesta saisi tarpeisiisi sopivan. Voimme käydä yhdessä näytöllä ja tutkia kohteen tilaratkaisujen mahdollisuuksia ennen ostopäätöstä. 

Olemme luova muotoilutoimisto, joten on mahtavaa päästä tekemään töitä laajasti osaamisalueemme sisällä. Meillä pysyy käsissä kynät ja aikataulut, joten kerro ideastasi ja viedään se yhdessä eteenpäin.

bottom of page