top of page

Tervetuloa


Moikka!

Tervetuloa Aaren blogiin! Kävimme erään kerran tässä syksyllä keskustelua, joka meni niin, että: blogi olis kyllä kiva. Siinä sitten nousi ajatuksia ilmaan: se olisi paikka, jonne saisi jakaa ideoita, inspiraatiota ja ajatuksia. Lokero, jonne kerätä materiaalia ja innostuksen aiheita myös muiden tutkittavaksi. Ajatus muhi työpöydällämme jonkin aikaa ja nyt, volá; Aare Blogi alkakoon.

Mikä, kuka, Aare? Aaren taustalla on kahden sisustusarkkitehdin yhteinen unelma. Aare Visuals on muotoilutoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua ja 3D-visualisointeja yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Yhteisen yrityksen lisäksi, meitä yhdistää innostus mm.

hyvään muotoiluun, estetiikkaan, sneakkereihin, autoihin ja ilon löytämiseen arjen keskellä. Olemme siis kaksi aivan tavallista tyyppiä jakamassa muotoiluun kietoutuneita ajatuksiaan.

Meidän (Iidan ja Titin) lisäksi blogin puolella häärää Emilia Aalto. Emilia opiskelee rakennusarkkitehdiksi ja innostuu aiemmin mainittujen asioiden lisäksi joulusta, makrameista ja huonekasveista. Emiliasta kerromme varmasti myöhemmin hieman lisää.

Aare Visuals Blogi - jakaa suunnittelijoidensa inspiraation lähteitä, innostuu uusista palveluista ja tuotteista, viimeistellystä arkkitehtuurista, kolleegoista, kasveista, ilosta ja biisien sanoista. Aiheet pyörivät sisustuksen ja muotoilun ympärillä, mutta välillä saatetaan kuorruttaa kakku, retkeillä metsässä tai puhua elämästä.

Toivotamme sinut oikein tervetulleeksi. Ilmianna itsesi kommentoimalla, kommentit ovat kuin kultahippuja, tiesithän sen.

Terkuin,

Titi, Iida ja Emilia

bottom of page