top of page

AARE PISARA

Heippa!

Koetko koskaan tarvitsevasi ulkopuolisen näkökulmaa elämässäsi? Toisen silmät, kun usein näkevät itselle itsestään selvän, arkisen tai rasittavan asian aivan eri näkökulmasta. Monesti esimerkiksi oma vaatekaappini huutaa tyhjyyttä vaikka äitini mielestä se pursuaakin yli - onko kukaan muu kohdannut tätä ongelmaa?

Totesimme, että aina ei ole tarvetta koko sisustuksen tai vaatekaapin uusimiselle vaan joskus riittää pelkkä päivittäminen, ideointi ja tuore katse. Tähän tarpeeseen palvelu- valikoimastamme löytyy nyt Aare Pisara.

Aare Pisaran kehitystyö alkoi, kun saimme ensimmäisen sisustuskonsultaatio asiakkaan. Nuorenparin tarve ei ollut sisustaa koko eteistä kauttaaltaan vaan kaivattiin vinkkejä eteisen välitilan säilytysratkaisuihin. Urheilulliselle ja aktiiviselle pariskunnalle loimme luonnokset parista erilaisesta säilytystilaratkaisusta. Luonnospiirroksien lisäksi vinkkasimme muutaman tuotteen sekä värisävyjä. Niiden avulla pari pystyi järjestämään eteistään eteenpäin. Täsmäapua arjen jokapäiväiseen ongelmaan.

Miten Pisara siis eroaa muista sisustuspalveluistamme? Se on täsmäisku, kun taas esimerkiksi Aare Järvi paneutuu laajempaan kokonaisuuteen. Pisara on yhden tai kahden tunnin pituinen työ. Kuten kaikissa palveluissamme vierailemme asiakkaan luona ja kuulemme heidän sisustusongelmasta. Jos haluat, on vierailu mahdollista hoitaa myös etänä esimerkiksi sähköpostin, kuvien ja puhelimen avulla.

Edellä mainitun nuorenparin ongelma oli eteisen säilytys. Niinpä keskityimme siihen, miten tuoda tilaan lisää säilytystilaa, unohtamatta viihtyisyyttä. Jos olohuoneesi kaipaa uusia tekstiilejä, paneudumme silloin tekstiilien valintaan; suosittelemme olohuoneeseesi sopivia värejä ja materiaaleja.

Pisara on sinulle, joka kaipaat nopeaa ja yksittäistä apua. Se on myös hyvä tapa aloittaa kodin sisustaminen. Pisaroilla kun on usein tapana levitä. ;)

Eikä tämä ole vain kotiin. Pisaran voi tilata yhtä lailla yritys tai julkinen tila. Kysy konsultaatiosta lisää ja jatketaan keskustelua.

Jos sinulla olisi taikasauva, mitä kohtaa kodissasi sillä osoittaisit? Onko jokin kohta, mikä raivostuttaa, mutta et tiedä mitä sille tehdä?

Aare Pisarasta löytyy lisätietoa täältä.

50€/1h 80€/2h

Comments


bottom of page