top of page

TERASSIKESÄ 2018


Moikka!

Kevät hujahti ohi niin lujaa, että blogi on jäänyt kokonaan päivittämättä. Erilaiset suunnitteluprojektit ja visualisointikuvat ovat täyttäneet kalenterin niin hyvin, että aikaa blogin päivittämiseen ei yksinkertaisesti ole jäänyt. Kevät on jo vaihtunut kesään ja pian juhlitaankin jo keskikesän juhlaa, juhannusta. Viimeistään nyt on aika kalustaa myös parvekkeet ja terassit, jotta ihanista kesäpäivistä saa kaiken ilon irti.

Meillä kotona -sivustolla oli hyvä Avotakan julkaisema artikkeli tämän kesän 2018 terassitrendeistä, jonka halusimme jakaa myös teille. Voit käydä täältä lukemassa muun muassa mitkä materiaalit ovat pinnalla juuri nyt terassikalusteissa.

Viimevuosina vallalla olleet polyrottinki kalusteet ovat vihdoin alkaneet väistyä aitojen materiaalien tieltä. Helppohoitoisuutta toki arvostetaan edelleen, mutta vaihtoehtoja on saatavilla nykyisin enemmän. Esimerkiksi metallia ja kestävää teakia on yhdistetty useissa tämänhetken kalusteissa. Ah, miten me Aarella tykätään kun valikoimissa on enemmän siroja ja kauniita ulkokalusteita, aiempien usein melko raskaiden kalusteiden sijasta.

Aurinkoista viikkoa!

- Iida

Kuvat: Ikea | Sommar 2018

Comments


bottom of page