Tulostettava kalenteri

02.12.2017

 

Luukustamme aukeaa tänään kalenteri. Jotta pysyisit kärryillä päivien kulusta myös ensi vuonna, teimme tulostetavan seinäkalenterin.

 

Inspiroiduimme hyvin graafisesta ja pelkistetystä ilmeestä. Kuvituksien viivat määräytyvät sen mukaan monennessa kuussa ollaan menossa. Esimerkiksi toukokuussa on viisi ja elokuussa kahdeksan viivaa. Yllätyskin löytyy, eräässä kuussa roiskitaan mustetta silkasta ilosta, unohdetaan säännöt ja inspiroidutaan mahdollisesta loskasta.

 

Huhtikuusta löytyy taukovinkki. Ristinolla kuuluu Aarelaisten vakiopeleihin. Luovuuden tökkiessä, saatamme rustata nollia ja rasteja viisi minuuttia, kummankaan voittamatta. Tehokas aivojen nollauskeino. Jep, kerro toki toinen peli - voittaminen olisi niin mukavaa.

 

Kalenterin löydät täältä.

 

Löysitkö jo oman lempikuukautesi? Titin suosikki on maaliskuu: kolme kaunista suoraa viivaa. Ja ehkä siinä saattaa olla muitakin periä. Iidan kalenteri saattaa viipyä marraskuussa hieman muita pidempään.

 

No mutta, ihanaa lauantai-iltaa! Me häärittiin tänään jouluisten tuoksujen ja asetelmien parissa heti aamusta asti, joten seuraavaksi olisi luvassa juustoja ja glögiä kera joulumusiikin.

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018