top of page

Tulostettava kalenteri


Luukustamme aukeaa tänään kalenteri. Jotta pysyisit kärryillä päivien kulusta myös ensi vuonna, teimme tulostetavan seinäkalenterin.

Inspiroiduimme hyvin graafisesta ja pelkistetystä ilmeestä. Kuvituksien viivat määräytyvät sen mukaan monennessa kuussa ollaan menossa. Esimerkiksi toukokuussa on viisi ja elokuussa kahdeksan viivaa. Yllätyskin löytyy, eräässä kuussa roiskitaan mustetta silkasta ilosta, unohdetaan säännöt ja inspiroidutaan mahdollisesta loskasta.

Huhtikuusta löytyy taukovinkki. Ristinolla kuuluu Aarelaisten vakiopeleihin. Luovuuden tökkiessä, saatamme rustata nollia ja rasteja viisi minuuttia, kummankaan voittamatta. Tehokas aivojen nollauskeino. Jep, kerro toki toinen peli - voittaminen olisi niin mukavaa.

Kalenterin löydät täältä.

Löysitkö jo oman lempikuukautesi? Titin suosikki on maaliskuu: kolme kaunista suoraa viivaa. Ja ehkä siinä saattaa olla muitakin periä. Iidan kalenteri saattaa viipyä marraskuussa hieman muita pidempään.

No mutta, ihanaa lauantai-iltaa! Me häärittiin tänään jouluisten tuoksujen ja asetelmien parissa heti aamusta asti, joten seuraavaksi olisi luvassa juustoja ja glögiä kera joulumusiikin.

bottom of page