top of page

#SUOMI100

K I I T O S !

Kirjoitin tarinoita, kiitin adjektiivein ja muotoilin kuvia suomalaisuudesta. Kaikki tuntui kuitenkin yhtä tyhjälle, arvottomalle. Koen, että 100 vuotta itsenäisyyttä on niin hienoa asia, että haluan vain jättää kysymyksiä vastausten sijaan. Mitä koti merkitsee sinulle? Mitä Suomi merkitsee sinulle, entä itsenäisyys? Miltä Suomi näyttää 10, 50 vuoden päästä? Mistä olet ylpeä ja mitä ehkä kehittäisit?

Upeaa satavuotiasta Suomea on syytäkin juhlia! Ja juhliin kuuluu aina jälkiruoka. Meidän itsenäisyyspäivän herkku on riisipannacotta. Aaren toimisto rakastaa italialaislähtöisiä ruokia, joita lounaiden muodossa monesti teemme. Joten mikäs sen parempaa kuin tehdä Etelä-Eurooppalaisesta herkusta suomalainen versio.

Maustoimme riisipannacotan rosmariinilla ja mustikoilla. Tämä jälkiruoka sopii hyvin myös jouluun - oiva keino käyttää ylijääneet riisipuurot. Ohjeen herkkuun löydät täältä.

Rauhaisaa, rentoa ja tunnelmmallista itsenäisyyspäivää!

bottom of page