Kranssi vanhaan hengariin

09.12.2017

 

Kranssit ovat olleet tämän joulun ehdoton hitti. Olihan sellainen saatava itsellekkin. Halusimme kuitenkin perinteisen pyöreän sijasta jotain muuta ja sidoimme hieman villin ja vapaan kaaren vanhaan hengariin. Hengarin saa helposti roikkumaan koukkuun tai kuten me, viritimme sen siiman varaan. Keittokomeron ovi piristyi kivasti tällä asetelmalla. Ovessa oli entuudestaan Ivana Helsingin vanha kortti.

 

 

 

 

Sidontaan tarvitset vanhan metallisen hengarin, jonka väännät haluamaasi muotoon. Me poimimme metsästä varpuja ja havuja eukalyptuksen kaveriksi. Eukalyptukset nappasimme ruokakaupasta matkaan. Sidoimme oksat ohuella metallilangalla. Varmasti tehtävään sopisi myös muukin huomaamaton lanka.

 

 

Nyt tekisi mieli tehdä myös perinteinen versio ja ehkä näitä hieman lisää. Kokeilimme tämän lisäksi myös pienempiä sidontoja, joissa hyödynsimme kasvien omia oksia. Niistä tuli melko suloisia. Titin instagramista (titiview) löytyy jollain tapaa koomisen hellyyttävä kranssi kolmio.

 

Joko teiltä löytyy kranssit ovelta?

 

Share on Facebook
Please reload

January 28, 2019

August 12, 2018

June 11, 2018

February 2, 2018

January 26, 2018

January 18, 2018

Please reload

AARE VISUALS OY
aare(at)aarevisuals.com
+358 50 490 6466
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
©: Aare Visuals Oy 2018