top of page

HURRAA VOITTAJALLE

On tullut aika arpoa. Mikä ihana määrä teitä osallistuikaan! Jee! Saimme lueskella runsaasti vastauksia kysymykseen mikä saa sinut hymyilemään tänään. Ehkä aika paras kysymys, sillähän sai omiin päiviin uusia hymyn aiheita. Voimme tehdä myös päätelmän, että tykkäätte hyvin paljon talvimaisemasta. Lumi ja aurinko pitivät kärkipaikkaa yhdessä lasten kanssa. Ihmisten ja luonnon lisäksi teitä hymyilytti mm. aamukahvi, hevosen hörähdys ja basson soitto.

Tittiditii. Keittiöpyyhkeen ja saippuapullon voitti: @suvimaj - ONNEA!

Suvi, otamme sinuun yhteyttä Instagramin puolella.

Kiitos kaikille osallistumisesta! Tämä oli niin mukavaa, että varmasti palaamme aiheen äärelle vielä tuonnempanakin.

Nyt. Luukku 18. on avattu ja aika rientää muihin hommiin. Joko teillä on kaikki lahjat hankittu?

bottom of page