top of page

Kuusen tuoksua

Kuiskin täältä viltin alta, että onpas mukavaa. Siihen kiteytyy hyvin tämän päivän ajatukset. Täältä viltin alta onkin helppo huudella. Mites siellä?

Vanhempieni luona kävi pari pikku tonttua koristelemassa tuoreen kuusen. Vierestä katselin ja yritin pitää suuni kiinni, kun tonttujen silmät kiilsivät joukkoon eksyneen sähkönsinisen pallon kohdalla. Kirkkaan pinkki katosi mystisesti kesken koristelujen. Virginian kuusemme peilailee itseään päivittäin, onhan hänellä ehkä iloisin koristekokoelma yllään. Sieltä löytyy palloja joka makuun. Aito kuusi on aivan ihana (olemme siitä onnekkaita, ettei meistä kukaan ole allerginen) ja tämä yksilö on erityisen upea. Suositus tälle kotimaan metsästä nostetulle Virginian kuuselle.

Rentoa lauantai-iltaa. Viltti hiljenee.

bottom of page